ENDOBUTTON

От въвеждането си през 1993 г., устройството за фиксиране на ENDOBUTTON и свързаната с него техника на обръщане се превърнаха в надежден избор и водещи решения за фиксация на бедрената кост за хирурзи, които извършват реконструкция на ACL.

По-здрава непрекъсната примка от клинично доказаното първо поколение устройство ENDOBUTTON™ CL. Предварително заредено с полиестерни плетени конци (№ 5 водещ и № 2 за флипинг) за още по-голяма ефикасност на процедурата Най-високото натоварване в сравнение с конкурентните технологии* Гарантира правилното поставяне на устройството Титаниево копче в един размер се предлага с много, предварително зададени размери на примката.

ULTRABUTTON

Регулируемото устройство за фиксиране ULTRABUTTON® осигурява изключително ниско измерение, изключително силно фиксиране и е уникално проектирано за защита на присадката. Устройството ULTRABUTTON осигурява водеща здравина и свойства с ниско изместване: Уникален дизайн на люлката, който помага да се предпази присадката при редуциране на контура Блокираща настройка, която максимизира присадката в тунела и изисква минимална сила за намаляване на цикъла Нископрофилен титанов бутон, който е съвместим с обикновени разширителни устройства Регулиращи се опашки, които позволяват фина настройка на фиксацията Флип шев за подпомагане при контролирано завъртане на бутона.

FAST-FIX 360 Meniscal Repair System

Когато първоначалната система за възстановяване на менискус FAST-FIX™ беше въведена през 2001 г., тя положи началото на минимално инвазивните, изцяло вътрешни възстановявания. Благодарение на нейните предварително заредени импланти, предварително завързани хлабави възли и иновативното устройство за въвеждане/срязване, тази иновативна система ви позволява да поставите два импланта вертикално и хоризонтално от всяка страна на менискуса, да стегнете шевовете и да подрежете излишъците.

Ultra Fast-fix

Системата за възстановяване на менискус ULTRA FAST-FIX™ е уникална изцяло вътрешна имплантна система, която предлага издръжливост на фиксацията на открит-вертикален матрацен шев без извазивната хирургическа процедура, която обикновено се изисква за възстановяване чрез съшиване.

Надграждайки доказания си клиничен успех, изцяло новата система ULTRA FAST-FIX добави по-лесно въвеждане на възела и по-силни конци. Резултатът е по-бърза и по-сигурна система за възстановяване на менискус, която ще спомогне за максимизиране на шансовете за успешно възстановяване на скъсан минискус.

TWIN-FIX

Анкери за първична и вторична (многоредова ) ре-фиксация на меките тъкани на костите.