ORTHODRIVE Lite

Системата orthodrive® Lite осигурява по-голяма гъвкавост от когато и да е, преди да може да се използва както за големи костни, така и за травматични процедури, без да се прави компромис с изпълнението. Обикновено зареждане с остриета се постига с напълно уникално действие „push and click“.

Нов Lite наконечник

Най-леката система за големи кости на пазара, която осигурява несравнима мощност и ниско тегло. Непрекъснатото развитие на ергономичността на наконечника осигурява комфорта на водещия хирург. Лесен за монтаж комплект. Просто „натиснете и кликнете“ и сте готови да започнете.

Иновативен дизайн на трионната глава

Обща гъвкавост на системата Иновативна инсталация на ножа „Zero Play“ механизмът елиминира нежеланите вибрации и шум. Превъзходната надеждност на трионната глава се постига чрез намаляване на механичното въздействие в триона. Пълна съвместимост със съществуващите медицински системи на De Soutter. вече на място, осигурявайки ограничаване на разходите.

TRAUMADRIVE

De Soutter Medical MBU traumadriveTM е мощна, модулна електроинструментална система за хирургия на малки кости и травми. Накрайникът се захранва от стерилни или асептични батерии или от мрежово захранване чрез кабелен модул с ниско напрежение. Технологията на литиево-йонната батерия осигурява съотношението мощност и тегло на водещата класа.

Усъвършенствани контролни функции

- Високоскоростно и трептящо пробиване.
- Сондаж с ниска скорост, задвижване на винтове и нарязване.
- Ограничаване на въртящия момент при завинтване.
- Превъртане напред и назад.
- Бутон за избор на режим с механично заключване.

STERNUMDRIVE Lite

DBC-470 притежава уникална активна амортисьорна система, която намалява вибрациите с 30% и шум до 40%. Еднокомпонентният микрорегулируем предпазител на острието осигурява оптимален контрол на посоката на рязане за първични стернотоми.

BC-700 Зарядно устройство за асептични батерии

Зарядното устройство BC-700 изисква минимално въвеждане от потребителя. Просто поставете батерията и BC-700 ще я зареди и възстанови до оптималното й състояние. Големият сензорен дисплей с интуитивно навигационно меню, показва състоянието на батерията и нивото на зареждане. Включва многоезичен дисплей и други потребителски настройки. BC-700 предлага също така уникално съоръжение, което профилира състоянието на отделна батерия, като автоматично го възстановява, за да осигури оптимален капацитет. Като алтернатива, лесно може да се избере ръчна проверка на батерията. Зарядното устройство за батерии BC-700 приема всички батерии на De Soutter Medical, като осигурява пълна съвместимост.