LENS

Комбинирайки вградена камера, LED осветление и основни компоненти за управление на изображенията в една проста система, системата LENS осигурява истинска изображения с висока резолюция, като същевременно минимизира разходите и сложността в операционната зала.

Най-новата технология дава на хирурзите висококачествено изображение с изключителна дълбочина.
Интуитивният дизайн на хардуера и софтуера на системата LENS дава всички функции, които клиентите очакват в лесна за управление система

QUANTUM_2

Плазмената технология COBLATION ™
Терминът COBLATION означава "контролирана аблация". До момента над 6 милиона процедури са били успешно извършени с използване на COBLATION технология за аблация и коагулиране на тъканите. QUANTUM включва създаването и прилагането на високо енергийно поле, наречено "блясък на светещия разряд". Тази плазма абластира тъканите чрез химически процес, тъй като високоенергийните частици в плазмата разрушават молекулите в тъканта. Технологията COBLATION предоставя две различни предимства на хирурга:
• QUANTUM работи при по-ниски температури в сравнение с други технологии, базирани на RF
• Плазменото поле 100μm - 200μm позволява прецизно отстраняване на меките тъкани с минимални увреждания на нецелевата тъкан.

DYONICS POWER

Системата за управление DYONICS POWER II извършва резекция на захранване на ново ниво. Той съчетава най-агресивния артроскопичен режим на резекция на меките тъкани и мощния въртящ момент за ефективна костна резекция с доказани накрайници и остриета DYONICS.