Кои сме ние?

"Джи Ес Евро - България" ЕООД, работи интензивно на българския пазар от 1988 г. Основната ни дейност е: производство, продажба и ремонт на хирургически инструменти за всички области на медицината. Фирмата ни предлага на световния пазар инструменти от най-високо качество и достъпни цени.

Осъществяваме логистика за цялата страна от офис и склад в София. Малък и гъвкав екип осигурява бързо, точно и коректно обслужване.

Ние можем да доставим всичко - от хирургичната ножица - до цялостно оборудване на операционна зала, както и най-новите медицински виртуални симулатори за медицинските университети!

Освен с производство и доставка на хирургически инструменти, фирмата ни е и основен доставчик на ортопедичните клиники в България. Дистрибутор сме на немската фирма Implantcast GmbH - лидер на пазара на туморни протези, както и на Smith&Nephew - водещ производител на продукти за спортна медицина, както и за УНГ.

Фирмата ни е основен партньор и дистрибутор на продукти за детка ортопедия на водещата на световния пазар фирма Pega Medical - производител на растящите пирони - Fasier-Duval.

"Джи Ес Евро - България" ЕООД, предлага и първокачествените моторни системи на DeSoutter.

Вече 30 г. снабдяваме Българския пазар с най-висококачествени инструменти и технологии.