Нашите основни партньори:

J.S.EVRO Instrumente GmbH е създадена от Йожо Стрнад, през 1985 г. Позиционирана в Тутлинген, компанията произвежда своя собствена марка хирургически инструменти. Предлага на световния пазар всички видове инструменти за всички медицински дисциплини от най-високо немско качество на достъпни цени.

Implantcast GmbH - световен лидер в туморното артропротезиране. Производител на висококачествени немски раменни, тазобедрени и колянни импланти.

Smith&Nephew - подпомага здравните специалисти в ежедневните им усилия да подобрят живота на пациентите си в повече от 100 страни. Световен лидер в продуктите за спортна медицина - минимално инвазивна хирургия на ставата.

Pega Nedical Inc. - фирмата разработва най-добрите телескопични пирони в света “Fasier Duval” за болестта “Osteogenesis Imperfecta”. Лидер в продуктите за Детска ортопедия.

DeSoutter - фирмата е световен лидр в производството на моторни системи.

VirtaMed е швейцарска компания, която разработва и произвежда високореалистични хирургически симулатори за медицинско обучение. Хирурзите използват оригинални инструменти, за да тренират в безопасна среда, преди да извършват операции на пациенти.

Фирмата е създател на отлична платформа за обучение на основните технически умения по ангиография. В продължение на повече от 23 години Mentice спомага за напредъка на неинвазивните и иновативни лечения, променящи живота.